Circus Carrousel

Blikvanger van deze zomer is ongetwijfeld de kleurrijke carrousel van Leonidas. Een prachtige draaimolen die sierlijk beweegt op een lief muziekdeuntje. Draai aan de carrousel en breng het Augustin’s Animagical Circus helemaal tot leven. Binnenin de carrousel kunnen liefhebbers ook enkele heerlijke chocoladecreaties ontdekken:

Lees meer...

Juwelendoos beige (L)

Deze elegante juwelendoos, afgewerkt met fluweel, verbergt een mooie schat aan pralines en chocolaatjes. Inhoud: 15 heerlijke pralines en 60 chocolaatjes (Napolitains)

Lees meer...

Circusdoos (L)

Deze originele circusdoos zit boordevol chocoladeplezier voor het hele gezin! Inhoud: 32 Magic Balls (praliné, popsuiker en hazelnootpasta) en 16 boerderijdieren (melkchocolade)  De circuswereld heeft groot en klein altijd al gefascineerd. Leonidas heeft zijn eigen Circus gecreëerd, een wonderlijke wereld waarin bovennatuurlijke wezens door een retrodecor zwerven en onze kinderdromen opnieuw tot leven wekken. Een wereld vol heerlijke chocolade met vertrouwde smaken en gekleurde prenten die tot leven komen in uw handen. De verschillende figuren en de onweerstaanbare verpakkingen laten zich perfect combineren zodat u het eeuwige en immer fantastische verhaal van het circus steeds opnieuw kunt uitvinden.

Lees meer...

Gevuld chocoladehart

Dit hart uit melkchocolade is gemaakt met de beste Belgische chocolade en 100% cacaoboter, gevuld met een assortiment heerlijke verse Leonidas pralines. Een cadeau dat elk vaderhart sneller doet slaan! De prijs kan variëren naar gelang het totale gewicht.

Lees meer...

Disney collection

Ronde Mickey Mouse doos gevuld met 20 pralines:

  • witte chocolade met koekjespraliné
  • witte chocolade met praliné en meringue
  • melkchocolade met karamelfan
  • zwarte chocolade met pralinéganache

Lees meer...

Nieuwsbrief

wenst u op de hoogte te blijven. kunt u zich steeds aanmelden voor onze nieuwsbrief

Ligging

Openingsuren

Maandag : Gesloten

Dinsdag 10:00 tot 18:00 uur

Woensdag 10:00 tot 18:00 uur

Donderdag 10:00 tot 18:00 uur

Vrijdag 10:00 tot 18:00 uur

Zaterdag: 10:00 uur tot 17:00 uur

Zondag : Gesloten

BTW 0823817337

Copyright © 2015. All Rights Reserved.